VÄLKOMMEN TILL EREBALTOR.SE!

Detta är ett ideellt projekt där vi vidareutvecklar de gamla texterna och sammanför det med helt nytt material." Ereb Altor hör troligtvis redan till de mest detaljerade fiktiva världar som finns.

Projektet är i full gång, och det finns fortfarande hur mycket som helst att göra.

Vi välkommnar nytt folk till att delta i projektet. Många länder saknar fortfarande information och väntar på att just du ska fördjupa dig i Morginnerskogens hemligheter, Ljusnas älvfolk eller Barbias nomadfolk!

Vi är alltid nära med att slutföra något delprojekt, och mycket snart kommer det att bli verklighet! Håll utkik efter Palinor, Felicien och Zorakin!Wiki - Tar dig till ErebAltor.se omfattande wikipedia. För att gå med i Wikin behöver du ansöka (i forumet) om behörighet.

Forum - På forumet pågår det egentliga arbetet. I olika kategorier diskuterar vi och bygger på Ereb Altor.

Kontakt - Klicka här ifall du vill kontakta oss.

Filarkiv - Här kan du ladda ner det vi har slutfört. Allt är givetvis gratis.

För Nya - Översiktlig information om hur du ska gå tillväga ifall du vill hjälpa till.

/Erebaltor.se

ÄR DU NY HÄR?

Ifall du är ny och känner för att bidra eller hjälpa till med något. Tveka inte med att registrera dig på forumet. Vi är flera som kommer och går med jämna mellanrum, så känn ingen press med att du måste uträtta storverk! Detta projektet är helt frivilligt där var och en arbetar i sin egen takt!

Vad ska jag göra?

Det är helt upp till dig och en fråga om hur mycket du vill göra. Kanske kan du börja med något litet. Beskriv en by eller en stad. Skriv om nordbornas gudar eller fördjupa dig i älvfolken! Ifall du känner dig redo fär stärre utmaningar så finns där hela länder som behöver komma till liv och sätta sitt avtryck på Ereb. Vi tar tacksamt emot idér som material.

Var börjar jag?

Börja med att registrera dig på forumet. Bestäm dig för vad du vill göra och gå igenom befintligt material samt källorna i grundb�ckerna. Mycket är påbörjat men inte avslutat - och vi försöker alltid att bibehålla material som tidigare skribenter har bidragit med. Vissa trådar gapar nästan tomma och väntar på att någon ska fylla ut dem!

Hur gör jag?

Börja skriv på forumet. Mycket snart kommer folk att kommentera på ditt material med ris och ros! Att sammanfoga något nytt med något befintligt är inte lätt, därför får du gladeligen hjälp av våra "veteraner" på forumet. När något är färdigt så "rödmarkerar" vi och gör det således redo att föras in i vår Wiki.