Användardiskussion:Birkebeineren

Från Ereb Altor
Hoppa till: navigering, sök

Minns inte hur man byter namn på artiklar, men det stavas "Stjärnkammarrådet" va? :)

Wiki Strul

Wikin ser vansinnig ut just nu. Allt ser ut som en web-sida på tidigt 90-tal! Jag hoppas att det är tillfälligt - i bästa fall p.g.a. att IT specialisten som Mikael hittat utför någon sorts service/reparation! Vet du möjligen vad det är som händer, Birke? Eller är det bara jag som har problem? Albrekt (diskussion) 29 juni 2021 kl. 02.49 (UTC)

Vi jobbar på saken, hittat en expert som försöker åtgärda problemet. /Birke
Tack för svaret. Jag håller mina tummar och korsar fingrarna!
Albrekt (diskussion) 29 juni 2021 kl. 12.43 (UTC)

Jättar

Jag förstår inte riktigt ordvalet "jättar" i artikeln Klahn. Är/var vissa förfäder verkligen jättar, eller missförstår jag? Albrekt (diskussion) 22 juli 2021 kl. 05.50 (UTC)

Det jag avser är jättestora träd, ett träd stort som en jätte. Artikeln är gammal och skriven i en period då många wikitexter skrevs lite mer poetisk av olika användare. Ordlyden i den här artikeln är dock inte den bästa och jag skall försöka bättra på den. Nargur var mitt första engagemang i EA-projektet och även om det var länge sen något nytt tillkom där är ämnet viktigt för mig. Faktisk har dina redigeringar i olika nargurrelaterade artiklar fått mig att börja fundera lite på nya texter. Nargur blev aldrig färdigt när jag skrev på det men jag har alltid haft för avsikt att skriva det färdigt. --Birkebeineren (diskussion) 22 juli 2021 kl. 19.34 (UTC)
Att inspirera till mer kreativitet är precis vad jag hoppas mina små städningsföretag ska kunna leda till! Inte bara från oss, utan (om vi lyckas med att göra wikin mer lättillgänglig) från olika läsare och användare.
OK. Träden är jättarna! Det borde jag ha kunnat lista ut! Men kanske vi kan göra det lite klarare...
Ditt arbete med Nargur är helt fantastiskt. Det knyter ihop så många trådar (som motvikt till den joriska kulturen) och det har skapat en rik värld av barbar-kulturer för den som vill spela barbarkrigare, vildmarksfolk, nomad, eller liknande.
Albrekt (diskussion) 23 juli 2021 kl. 01.12 (UTC)

Maktskiftet

Jag håller med: helt rätt att använda stor bokstav, eftersom det är ett namn på en historisk händelse. Albrekt (diskussion) 8 augusti 2021 kl. 06.08 (UTC)