Är du ny på forumet?

Läs mig först!
Post Reply
User avatar
Spelknepe
Admin
Posts: 2517
Joined: 2007-01-25 20:26
Location: Helsingborg
Contact:

Är du ny på forumet?

Post by Spelknepe »

Hej och välkommen till ErebAltor.se!

Vid första anblick kan detta virrvarr av trådar och inlägg kännas för stort för att greppa. Vissa användare är väldigt aktiva och dyker upp i alla trådar på forumet. Det kan tyckas jobbigt att ta del av allt som diskuteras och man vill kanske inte stöta sig med "de gamla rävarna".

Verkligheten ser annorlunda ut...

Vi "rävar" är egentligen bara små möss som blir ypperligt glada ifall nya personer visar intresse för Ereb Altor. Vi vill att så många som möjligt tar del av detta, och vi är noga med att folk ska känna sig välkommna - din röst blir hörd.

Du behöver inte läsa in dig på allt som försigår på forumet. Vissa inlägg har endast en sida och bara väntar på att du ska sparka liv i den. Andra trådar har över 20 sidor med inlägg, och där försöker vi med jämna mellanrum sammanfatta det som diskuteras.

Så tveka inte. Följ med i diskussionerna och gör din röst hörd!
birkebeineren
Admin
Posts: 7210
Joined: 2007-02-27 07:25

Re: Är du ny på forumet?

Post by birkebeineren »

Vill bara passa på att önska nya användare välkommen till forumet och erebaltor.se :!: :?: :idea: (våra glada smilies krånglar lite så det fick bli några andra just nu :roll: )

Ovanstående inlägg av Spelknepe är fortsatt giltig fjorton år senare. För den som vill bidra, ställa frågor eller uttrycka sin åsikt om något är det bara att hitta lämplig tråd eller skapa en ny.
Post Reply