Spelarkartor

Kartor samt kartrelaterade inlägg
Regil
Kardisk Kung
Posts: 1399
Joined: 2007-04-16 13:25
Location: Stockholm

Post by Regil »

Mikael wrote:
Adragoor wrote:Alla andra:Tack för ert jubel! Vad tycks om att skapa en Jorpagnakarta härnäst. Det vore kanske kul att utgå från en karta när landet beskrivs. Alternativt Mirel kanske?
Tycker jag låter som en god idé. Låt oss diskutera en grundläggande karta i Jorpagantråden där åtmisntone skogar, floder, kullar, berg och gränser kan plottas ut.

Erebos borde vara nästan än mer redo för en karta?
Erebos!?

Jorpagna tycker jag låter strålande, det kan bli en utmärkt utgångspunkt för framtida beskrivningar (men ingen prydlig länsindelning tack) och en startpunkt för diskussioner om geografi etc.
User avatar
Spelknepe
Admin
Posts: 2517
Joined: 2007-01-25 20:26
Location: Helsingborg
Contact:

Post by Spelknepe »

Shit va fin karta!
Skulle inte Spelknepe kunna plotta in åtminstone de större orterna på Caddo och i Kardien på sin karta? Den stora Erebkartan kommer ju att bli än mer fantastisk så småningom om alla orter som uppfinns förs in kontinuerligt...
Absolut!
User avatar
Spelknepe
Admin
Posts: 2517
Joined: 2007-01-25 20:26
Location: Helsingborg
Contact:

Post by Spelknepe »

Adragoor: Har lagt till städer, uddar, skogar, en del floder, borgar från Kardienkartan till Spelknepe-kartan. Skulle påbörja att lägga till Caddo kartan men har inte en aning om vilka som skiljer städer från byar och köpingar. Finns där någon liknande indelning/kart-index för Caddo som du gjorde till Kardien?
User avatar
Adragoor
Kardisk Bontisâl
Posts: 1380
Joined: 2007-03-12 20:26
Location: Lund

Post by Adragoor »

Spelknepe wrote:Adragoor: Har lagt till städer, uddar, skogar, en del floder, borgar från Kardienkartan till Spelknepe-kartan. Skulle påbörja att lägga till Caddo kartan men har inte en aning om vilka som skiljer städer från byar och köpingar. Finns där någon liknande indelning/kart-index för Caddo som du gjorde till Kardien?
På Caddokartan gäller: ett hus = by, två eller fler hus utan mur = köping, två eller fler hus med mur = stad. De kyrkliknande symbolerna representerar naturligtvis kloster.
PeterSuch
Felicisk Råttfångare
Posts: 2
Joined: 2020-03-29 23:52

Re: Spelarkartor

Post by PeterSuch »

spelarkarta i spelet är trevligt för rollspel. jag gillar det. det kan imporveras i enlighet med de senaste spelen.
Post Reply