Pannkakor

Här diskuterar vi arbetet, framgångar, bakslag, kakrecept och planering.

Pannkakor

Inläggav Fafnir » 2010-01-03 14:46

Lite vaniljsocker i smeten och med "slarvigt" krossade valnötter istället för sylt som topping.

Mycket smaskigt för oss som inte är uberförtjusta i supersötslisk som annars gärna följer pannkakor.

Ska testa att göra valnötspannkakor i framtiden. Ett Palne-recept för Berendien på gång tror jag ;)
...Men vem skall föra våra runor, så väl, med den äran?
----------
Instagram: porkypete
----------
Användarvisningsbild
Fafnir
Vortiger
 
Inlägg: 1795
Blev medlem: 2007-02-09 12:19
Ort: Stockholm

Inläggav Sopodlare » 2010-01-05 12:08

Kan även rekommendera att mixa sylten (om sådan används) med Keso/Cottage Cheese, med 1 del sylt/2 delar Keso. Underbart.
A fat man brings a cushion wherever he goes
Användarvisningsbild
Sopodlare
Erebosisk Köpman
 
Inlägg: 382
Blev medlem: 2007-06-13 20:39
Ort: Kallhäll, Järfälla, Stockholm

Mjölkpannkakor!

Inläggav Gountor Elimbarke » 2011-11-11 00:32

Ni har båda fel. :D

Pannkakor skall tillagas som vanligt, sedan skall dom läggas på en tallrik, skäras upp i mindre bitar, tillföra ett par centiliter röd (det är fet mjölk för er skåningar) och in med tallriken i microvågsugnen ett tag så att allt för gegga ihop sig lite. Sen serveras maträtten, som jag döpt till mjölkpannkakor (fyndigt va?), med fördel med ett par slevar äppelmos.

Nu blev jag hungrig..
90-talets rollspelande i ett mörkt källarrum, medans mamman i huset serverade nybakade kanelbullar och hemgjord svartvinbärssaft, höll mig ifrån droger, alkohol, våld och tyvärr även sex.
Användarvisningsbild
Gountor Elimbarke
Felicisk Råttfångare
 
Inlägg: 2
Blev medlem: 2011-11-10 04:23
Ort: Stockholm


Återgå till Arbetsbordet

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst