Presentation och förändring av innehåll

Här diskuterar vi arbetet, framgångar, bakslag, kakrecept och planering.

Inläggav Brior » 2012-11-07 08:10

Den nya utformningen fungerar dessvärre inte alls för mig med Firefox på en Macbook Pro. Jag fick använda Safari för att överhuvud taget kunna nå detta forum. Går det att fixa? Med Firefox blev det helt felplacerade element och inga länkar alls.
Användarvisningsbild
Brior
Fårodlare
 
Inlägg: 478
Blev medlem: 2007-01-27 15:34
Ort: Uppsala

Inläggav Spelknepe » 2012-11-07 08:14

Brior skrev:Den nya utformningen fungerar dessvärre inte alls för mig med Firefox på en Macbook Pro. Jag fick använda Safari för att överhuvud taget kunna nå detta forum. Går det att fixa? Med Firefox blev det helt felplacerade element och inga länkar alls.


Mycket märkligt, jag använder själv Firefox, men på en PC då. Ska kolla över problemet! :/ Tack för att du rapportera
Användarvisningsbild
Spelknepe
Admin
 
Inlägg: 2512
Blev medlem: 2007-01-25 20:26
Ort: Helsingborg

Inläggav Brior » 2012-11-07 08:19

Spelknepe skrev:
Brior skrev:Den nya utformningen fungerar dessvärre inte alls för mig med Firefox på en Macbook Pro. Jag fick använda Safari för att överhuvud taget kunna nå detta forum. Går det att fixa? Med Firefox blev det helt felplacerade element och inga länkar alls.


Mycket märkligt, jag använder själv Firefox, men på en PC då. Ska kolla över problemet! :/ Tack för att du rapportera


Hör av dig om du vill att jag ska testa något eller om du vill ha någon specifik information i ämnet. Det kan knappast vara så att jag har en gammal browser eftersom Firefox uppdaterar sig självt (version 16.0.2 fn) och jag inte har problem med några andra sidor.
Användarvisningsbild
Brior
Fårodlare
 
Inlägg: 478
Blev medlem: 2007-01-27 15:34
Ort: Uppsala

Inläggav Spelknepe » 2012-11-07 08:21

Brior skrev:
Spelknepe skrev:
Brior skrev:Den nya utformningen fungerar dessvärre inte alls för mig med Firefox på en Macbook Pro. Jag fick använda Safari för att överhuvud taget kunna nå detta forum. Går det att fixa? Med Firefox blev det helt felplacerade element och inga länkar alls.


Mycket märkligt, jag använder själv Firefox, men på en PC då. Ska kolla över problemet! :/ Tack för att du rapportera


Hör av dig om du vill att jag ska testa något eller om du vill ha någon specifik information i ämnet. Det kan knappast vara så att jag har en gammal browser eftersom Firefox uppdaterar sig självt (version 16.0.2 fn) och jag inte har problem med några andra sidor.


Jag är ganska kass på att göra hemsidor. Ska se om jag kan lösa det. Använder själv 16.0.2 :?
Användarvisningsbild
Spelknepe
Admin
 
Inlägg: 2512
Blev medlem: 2007-01-25 20:26
Ort: Helsingborg

Inläggav birkebeineren » 2012-11-07 08:31

Spelknepe skrev:Ja jag skulle vilja att några av Fafnirs teckningar var på framsidan, men de har försvunnit?! :/

Några av Fafnirs alster går att hitta i fil-arkivet på wikin.
birkebeineren
Admin
 
Inlägg: 6286
Blev medlem: 2007-02-27 07:25

Inläggav Fafnir » 2012-11-07 09:12

Ja, iom ompekningen av min gamla hemsida till nya så försvann tydligen möjligheten att länka till bilderna. Just nu vet jag inte var jag ska hosta bilder. Dom tycks iaf finnas kvar på servern, vilket är tur då några original är försvunna etc.
...Men vem skall föra våra runor, så väl, med den äran?
----------
Instagram: porkypete
----------
Användarvisningsbild
Fafnir
Vortiger
 
Inlägg: 1938
Blev medlem: 2007-02-09 12:19
Ort: Stockholm

Inläggav Spelknepe » 2012-11-07 09:55

Brior skrev:
Hör av dig om du vill att jag ska testa något eller om du vill ha någon specifik information i ämnet. Det kan knappast vara så att jag har en gammal browser eftersom Firefox uppdaterar sig självt (version 16.0.2 fn) och jag inte har problem med några andra sidor.


Nu har jag fixat 17 fel som inte gick att validera och två fel i CSS. Hur fungerar det nu?
Användarvisningsbild
Spelknepe
Admin
 
Inlägg: 2512
Blev medlem: 2007-01-25 20:26
Ort: Helsingborg

Inläggav Brior » 2012-11-07 12:00

Spelknepe skrev:Nu har jag fixat 17 fel som inte gick att validera och två fel i CSS. Hur fungerar det nu?


Nu fungerar det och ser bra ut!
Senast redigerad av Brior 2012-11-08 08:17, redigerad totalt 1 gång.
Användarvisningsbild
Brior
Fårodlare
 
Inlägg: 478
Blev medlem: 2007-01-27 15:34
Ort: Uppsala

Inläggav birkebeineren » 2012-11-08 07:21

Nu har jag kommit åt en dator och fått en bättre bild av nya framsidan. Mycket fint! Någon tanke om textens innehåll men det kan diskuteras efter vart. Angående det visuella kanske en karta över Ereb eller kanske hela Altor borde synas till?
birkebeineren
Admin
 
Inlägg: 6286
Blev medlem: 2007-02-27 07:25

Inläggav gtjorgo » 2012-11-08 19:47

Det ser riktigt proffsigt ut ju :D
Användarvisningsbild
gtjorgo
Barbisk Hövding
 
Inlägg: 1061
Blev medlem: 2008-05-24 12:54
Ort: stockholm

Inläggav Alendor » 2012-11-09 10:35

När det gäller forumet så skulle ja gärna se andra färger i menyn uppe. Som det är nu så ser man inte texten om den befinner sig över kartbiten av bakgrunden.
Clay of my clay, thou shall not kill! Thou shall not die!
Användarvisningsbild
Alendor
Cerevalisk Drakryttare
 
Inlägg: 837
Blev medlem: 2007-05-25 13:44
Ort: Västerås

Inläggav clercon » 2012-11-09 20:38

Tänkte bara säga att jag gillar den nya "looken". Ser snyggt och proffsigt ut!
clercon
Caddisk Bågskytt
 
Inlägg: 132
Blev medlem: 2012-07-08 14:02
Ort: Eslöv

Inläggav Spelknepe » 2012-11-09 21:52

Clercon? Kan jag sätta din city-karta över Khartotum i bildspelet?
Användarvisningsbild
Spelknepe
Admin
 
Inlägg: 2512
Blev medlem: 2007-01-25 20:26
Ort: Helsingborg

Inläggav leinder » 2012-11-11 09:54

Vilken härlig hemsida. Snyggt jobbat
Thou shalt smite every male thereof with the edge of the
sword: But women, and the little ones, and the cattle, and all
that is in the city, even all the spoil thereof, shalt thou
take unto thyself, and thou shalt eat the spoil of thine enemies
Användarvisningsbild
leinder
Cerevalisk Drakryttare
 
Inlägg: 732
Blev medlem: 2008-03-12 19:39
Ort: Norrtälje

Inläggav clercon » 2012-11-13 20:45

Spelknepe skrev:Clercon? Kan jag sätta din city-karta över Khartotum i bildspelet?


Det är klart att du kan göra det, men den är inte klar så du får byta ut bilden när den är färdig. Jag har precis haft deadline för min kartstil (eller vad man ska kalla det) som jag har sålt till Profantasy så nu kan jag ta mig an kartan igen och avsluta den.
clercon
Caddisk Bågskytt
 
Inlägg: 132
Blev medlem: 2012-07-08 14:02
Ort: Eslöv

FöregåendeNästa

Återgå till Arbetsbordet

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst

cron